{ "title": "Ahmet Maranki Fibromiyalji", "image": "https://www.fibromiyalji.gen.tr/images/ahmet-maranki-fibromiyalji.jpg", "date": "21.01.2024 16:08:28", "author": "Nuray sağır", "article": [ { "article": "
Ahmet Maranki Fibromiyalji; Ahmet Maranki Fibromiyalji de lavanta, anason, melisa, karanfil ve papatya ağrı kesici özellik taşımaktadır. Mercan köşk, kekik, karanfil, zencefil, biberiye baharatlarını yemeklerde bolca tüketilmesi tavsiye edilir. Meyan kökü ile aloe vera da fibromiyalji rahatsızlıklarında etkilidir.

Ahmet Maranki fibromiyalji ağrılarına bitkisel kürler
Ahmet Maranki Fibromiyalji çorba tarifi malzemeler

İki yemek kaşığı Hindistan cevizi yağı, iki tutam toz zencefil, iki tutam toz zerdeçal, sekiz bardak sodyum içermeyen sebze suyu, dört sap taze soğan, bir miktar taze zerdeçal.

Ahmet Maranki fibromiyalji çorbası nasıl yapılır?

Sebzeleri temizleyelim ve sirke ile dezenfekte edelim. Sebzelerin suyunu çıkaralım orta ateşte hafifçe çevirelim. Hindistan cevizi yağı ekleyip, Zerdeçal ve zencefil tozu karıştıralım ocağın altını kısıp kısık ateşte zerdeçal kökü ve dilimlenmiş yeşil soğanı ekleyelim.

Afiyet olsun.
" } ] }